USSR Team

Go Back   USSR Team Forum > USSR Team Projects > WRecord

WRecord NFS Undercover track records, located at WRecord.com

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-11-2009, 15:16   #1
Dreamgate
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default WRClient wont work:/

i l get the message "Wrong NFS version or the game has crashed,
it is recommended to restart NFS" and on the right side it says "
[14:57:18] File C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\UI\VinylTransformMenu.bff is modified or corrupted.

I have tried to run the game with "Administrator" stil it does´nt work.
I use Windows 7 64 bit.

Dreamgate
Dreamgate is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 15:33   #2
USSRxInfel8
Особый статус
 
USSRxInfel8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Grave
Posts: 2,525
Send a message via ICQ to USSRxInfel8
Default

ah , corrupted

don't use mods ?
Never?

If once installed, try reinstall nfs in empty folder if you so have not made.
else
try again tomorrow please
but i need information
__________________
Честная битва до финиша ,и не сдаваться без весомой причины !!
Fair battle to finish ,and do not surrender without heavily reason !!
аналог подписи


USSRxInfel8 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 16:07   #3
Dreamgate
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default

Okey, thx. Dont know what u mean about Mods?
What is Mods btw?
Dreamgate is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 16:21   #4
EAO trilegdog
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Dreamgate View Post
Okey, thx. Dont know what u mean about Mods?
What is Mods btw?
"Mods" is abbrev. for "Modifications". These mods either alter the visual display such as removing tents, airplanes, crowds or alter the physics of the cars. The use of trainers will also cause the WRClient not to function.

To run a clean copy of Shift for use with WRClient, read here: http://ussr-team.com/forum/showpost....&postcount=236

Hope this helps.
EAO trilegdog is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 16:35   #5
Dreamgate
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default

aaa i see....
Trainers is for kids he he its no fun with that.
i have reinstall shift in a different map, hope it works now.
Thx 4 the help.
Dreamgate is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 17:40   #6
Dreamgate
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default

Did download a patch to "Eu" now i did get this message:
Incorrect game version - 1, 0, 0, 0 instead of 1, 0, 1, 0 :/

Dreamgate
Dreamgate is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 20:04   #7
USSRxInfel8
Особый статус
 
USSRxInfel8's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Grave
Posts: 2,525
Send a message via ICQ to USSRxInfel8
Default

if 1.0.0.0 - then you have 1.0.0.0

you can use nodvd , but better original nfs exe file.

your first exe file with 1.0.0.0 version maybe not original.
try again.

check shift.exe fileversion before start game.
you need 1,0,1,0
__________________
Честная битва до финиша ,и не сдаваться без весомой причины !!
Fair battle to finish ,and do not surrender without heavily reason !!
аналог подписи


USSRxInfel8 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2009, 20:41   #8
Dreamgate
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
Default

okey, thx 4 the help.
Dreamgate is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2009, 22:46   #9
RCSxNebuchadnezzar
Junior Member
 
RCSxNebuchadnezzar's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: barcelona
Age: 47
Posts: 13
Send a message via ICQ to RCSxNebuchadnezzar Send a message via MSN to RCSxNebuchadnezzar
Default all is ok why not save results?

hello greetings to all, apparently everything is ok, let me know what to disable us in the wheel, I did so I went out to start the race but once I fast mode career, and apparently just does not save any data in the wrclient, I have the original game and not use any kind of mod or trainer, can someone help?
RCSxNebuchadnezzar is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2009, 23:35   #10
USSRxSerg
Guest
 
Posts: n/a
Default

What message do you get in wrclient? Are you playing in quick race mode?
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 20:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.